Hírek, aktualitások
2017. június 28.

Ha az esemény napján nincs nálad elegendő készpénz, a rajthoz legközelebbi bankautomatát Révfülöpön, a Füredi utcában találod.

2017. június 28.

Te megúszod, mi pedig ezzel a szuper pamut pólóval várunk Balatonbogláron, a célban. Viseld büszkén az 5200 méter úszásért járó pólót és az elismerést!


2017. június 28.

Idén a balatonboglári célban nemcsak barátaid és szeretteid várnak majd, hanem a Balaton-szelet is! Pihenj, szórakozz velük, vagy kóstolj finomságokat!

2017. június 27.

Balatonbogláron csupa izgalom vár rád a célba érkezés után. Kezdd el memorizálni már most, mit hol találsz majd. Különösképp figyelj a találkozási pontokra, az hasznos lehet kísérőid számára is. 

2017. június 27.

Az időjárási viszonyokról biztonsággal mindössze néhány nappal az esemény előtt nyerhető pontos előrejelzés. Ezért a szombati átúszás megtartásáról csütörtökön döntünk. 

2017. június 27.

Illés Fanni paralimpikon úszónk nemrég még biciklivel tekerte körbe a Balatont, a hétvégén azonban már keresztben próbál átjutni, vagyis úszva célozza meg a túlpartot. A 35. Lidl Balaton-átúszáson vele tart régi ismerőse, Mányoki Attila is.

2017. június 26.

A Decathlon küldetésének tekinti a mozgás népszerűsítését. Célja, hogy megmozgassa azokat  az embereket is, akik különböző okoknál fogva nem sportolnak.