Információk

Táv: 5200 m

Időpont: 2017. július 1. (szombat)
Tartaléknapok: július 2., július 8., július 9., július 15., július 16.

Jelentkezés helye: Révfülöp, labdarúgópálya.

Ideje: 2017. július 1-én (szombaton), 7.00-13.00

Startolás: A révfülöpi kikötőből, folyamatos (7.30-13.00 között)

Limitidő: Az utolsó úszó indulásától számított 4 óra.
Felhívjuk a figyelmet, hogy ha gyengébb úszó vagy - nem tudod a távot 4 óra alatt teljesíteni - , ne halaszd a rajtot az utolsó pillanatra.

Előregisztráció: várhatóan április elején indul

Orvosi igazolás:
A részvétel feltétele 1 hónapnál nem régebbi, az eseményen való résztvételt engedélyező orvosi igazolás.
Az igazolás a helyszínen is beszerezhető (amennyiben a nevező megfelel az egészségügyi feltételeknek), de a hosszú sorban állás elkerülése végett javasoljuk az igazolás előre intézését.

Nevezés helyszíne: Révfülöp, a kikőtőhöz közeli labdarúgópálya
Nevezés nyitva tartása: 7.00-13.00-ig.

Tanácsok a résztvevőknek
A nevezési lap olvasható kitöltése után az általános orvosi vizsgálat alapján alkalmasak indulhatnak. A rajtolásnál, a csuklópánt leolvasása után zuhanyozási lehetőséget biztosítunk. A várható nagy indulószám miatt kérjük, hogy óvatosan menj a vízbe.

A táv során átlag 20-30 méterenként álló hajók, motorcsónakok biztosítják az útvonalat. A célban ismét leolvassuk a vonalkódos csuklópántot, majd a teljesítők a szponzorok által biztosított kínálatból fogyaszthatnak. A zárt területen belül valamennyien átvehetik a verseny egyedi pólóját, és itt kerülnek kisorsolásra a felkínált ajándékcsomagok is. A kiérkezők itt is számíthatnak orvosi segítségre.

A verseny napján a rendezvényre bérelt hajójáratok közlekednek Révfülöp és Balatonboglár között, melyeket mentettérti jegyek váltásával vehetnek igénybe. Az utazás a vonalkódos csuklópánttal rendelkezőknek ingyenes. A révfülöpi rajthoz érkezők csomagjait raktározzuk. Az általunk biztosított nylontáskában a minimális ruházatot átszállítjuk, és azt a célba érkezés után a célterület mellett felállított raktárbázison vehetik át. Értektárgyak megőrzését és átszállítását nem vállaljuk! (Ha valaki mégis a csomagjával ezen tárgyakat beleteszi, érte felelősséget nem vállalunk (pl pénztárca, kocsikulcs, lakáskulcs, telefon, fényképező, ékszerek, stb)

Az eredményeket a Sárkány Informatikai Zrt. jóvoltából a www.sarkany.hu/balatonatuszas oldalon érheted el. Az előregisztrált úszók eredményei az úszás másnapján felkerülnek, a helyszínen regisztrált úszók pedig folyamatosan, az adatrögzítés haladtával kerülnek fel.

Az időpontváltozást az időjárás befolyásolhatja, ezért a rendezőség a változtatás jogát fenntartja.


Tanácsok az átúszás napjára