Kérjük, ha autóval érkezel az eseményre, mindenképp olvasd el a rendőrség alábbi közleményét a révfülöpi parkolás tudnivalóiról.

Révfülöp egy kistelepülés. Köztereit várhatóan nagyon megterheli majd a tízezer fős Lidl Balaton-átúszás apropóján érkező autók tömege. Kérjük, hogy elsősorban a lenti közleményben jelzett parkolókat keresd és használd. Érkezz időben az eseményre, hagyj magadnak kellő időt a szabályos parkolóhely megtalálására.

És kérjük, hogy mindig a parkolás általános szabályait betartva állj meg az autóddal. Légy tekintettel és vigyázz a helyi környezetre!

A rendőrség közleménye a parkolásról a következő:

Felhívás a Lidl Balaton-átúszás résztvevői, kísérői részére!

Felhívjuk a 2018.07.14-én megrendezésre kerülő 36. Lidl Balaton-átúszásra gépjárművel érkezők figyelmét, hogy Révfülöp település belterületén a parkolás a korábbi évektől eltérően két újonnan kialakított, illetve kibővített helyen áll majd rendelkezésre.

 Az új parkolóhelyek Révfülöpre Keszthely irányából a 71 sz. főúton érkezve a település elején jobbra, a Császtai Strandnál kerültek kialakításra, míg a másik a település központjában balra fordulva, a Káli útról közelíthető meg, és a Polgármesteri hivatal (Posta) mögötti téren (Révfülöp, Villa-Filip tér) található. Mindkét parkolót a Lidl Balaton-átúszás logójával ellátott parkoló táblák fogják jelezni.

 A korábbi parkolók (Napfény kemping mellett, valamint a 71 sz. főút és a vasúti töltés közötti részen) csak korlátozottan lesznek igénybe vehetők, mivel átalakítás miatt (piac létesült), illetve más jellegű igénybevétel miatt (cirkuszi sátor és kocsik foglalják el) nem lehetséges a korábbi években megszokott járműmennyiség elhelyezése.

 Kérjük, hogy a torlódások és az esetleges kényelmetlenségek elkerülése végett a gépjárműveikkel érkező résztvevők és kísérőik a fentiekre figyelemmel a két elsőként jelzett parkolóhelyet vegyék igénybe.