Úszósapka

Vásárolj magadnak vagy ajándékba Lidl Balaton-átúszás úszósapkát!

Az úszósapka fehér, mindkét oldalán logózott. A képen látható grafikák közül az egyik a sapka egyik, a másik a másik oldalán van.
– anyaga 100% hipoallergén szilikon
– csúszásgátló belső bevonat, ami nem „tépi” a hajat.
– maximális rugalmasság
– unisex, felnőtt méret: 22,5 x 19,2 cm

Az úszósapkát a következő módokon tudod megvásárolni:

  1. 06.16-07.15. között online az uszas.futanet.hu oldalon, a sapkát „termékek” menüpontban találod.
    Az előrendelt úszósapka ára 4990 Ft, ami tartalmazza a postázás költségét is. A beérkezett megrendeléseket a rendelkezésre álló készlettől függően várhatóan július elejétől postázzuk, így azt jó eséllyel (a posta gyorsaságától függően) időben megkapod, hogy az új szerzeményben teljesíthesd a távot.
  2. 07.16-07.30. között online az uszas.futanet.hu oldalon, a sapkát „termékek” menüpontban találod.
    Az előrendelt úszósapka ára 4990 Ft, ami tartalmazza a postázás költségét is.
    Az ebben az időszakban megrendelt sapka már nem biztos, hogy megérkezik hozzád az eseményig, kérjük ezzel számolj a vásárláskor
  3. 07.31-én, az esemény napján az úszósapka megvásárolható Balatonbogláron a célban a rendelkezésre álló készlet erejéig. A helyszínen megvásárolt úszósapka ára 4490 Ft.
  4. 08.01-08.10. között vagy a rendelkezésre álló készlet erejéig online az uszas.futanet.hu oldalon, a sapkát „termékek” menüpontban találod.

Az előrendelt úszósapka ára 4990 Ft, ami tartalmazza a postázás költségét is. A beérkezett megrendeléseket a rendelkezésre álló készlettől függően folyamatosan postázzuk.

MEGVESZEM AZ ÚSZÓSAPKÁT!