Balaton-átúszás úszósapkát ajándékba

A Lid Balaton-átúszás logózott úszósapkája mindjárt három funkciót is betölthet az életedben.

  • Vannak élmények, amelyekre mindig emlékezni fogunk. No, az ilyen élményekről kötelező valamilyen relikviát hazavinni, hogy évek/évtizedek múlva is eszedbe juttassa az élményt. Mindegy, mennyi idős vagy, biztos, hogy jó érzés lesz 2042-ben felidézni, hogy 2021-ben, 2022-ben egy világjárvány ellenére átúsztad a Balatont. Ha nem vettél a helyszínen magadnak úszósapkát, most itt az alkalom. Lepd meg karácsonyra, vagy ajándékozd egy olyan szerettednek, aki ott volt, de még nincs Balaton-átúszás grafikával díszített úszósapkája. Hidd el, nagyon fog örülni ennek az emléknek.

 

  • Ha nem úsztál az eseményen, de tervezed, hogy kipróbálod magad ezen a nagyon is komoly kihíváson, akkor a legjobb ajándék magadnak egy olyan úszósapka, amelyen a grafika minden edzéseden emlékeztet a célodra! Lepd meg magad egy sapival karácsonyra, és légy még motiváltabb a felkészüli edzéseken! A grafikán nem szerepel évszám, ezért időtálló darabja lehet az úszófelszerelésednek.

 

  • A Lid Balaton-átúszás úszósapkája minőségii sportkiegészítő, anyaga 100% hipoallergén szilikon. A sapka belsejének bevonata csúszásgátló anyagból készült, nem tépi a hajat. A rugalmas úszósapka unisex, felnőtt mérete: 22,5*19,2 cm. Motivációs és minőség egyben, ezt jelentheti számodra a Lidl Balaton-átúszás logózott sapkája. Vízbe vele!

 

A sapka ára: 4990 Ft

Megvásárolhatod a BSI online felületén idekattintva!

A sapkát december 9-éig tudod megrendelni, december 10-én már postázzuk, hogy feltétlenül odaérjen a fa alá!

Balaton-átúszás úszódapra ajándékba