Nevezési visszaigazoló

Kinyomtatott nevezési visszaigazoló nélkül nem tudsz rajthoz állni a Lidl Balaton-átúszáson. Kérjük, nyomtasd ki az e-mailen kapott visszaigazolót, és hozd magaddal a regisztrációhoz. Erre a dokumentumra ragasztjuk rá az időmérő karszalag átvételekor azt a vonalkódot, amely alapján később az úszott időt össze tudjuk majd párosítani az adataiddal. Vagyis így lesz neked is úszóidőd, így tudsz majd szerepelni az eredménylistában, és így tudod letölteni az okleveledet.

Miért van erre szükség?

  • Az időmérés jellege miatt nem rajtszámot, hanem egy kis méretű, de hosszú sorszámmal ellátott karszalagot kap minden résztvevő
  • Az időjárásnak kitett bizonytalan időpont miatt az esetleges halasztásokkal sokan visszalépnek, helyükre új nevezők jöhetnek. A sok lehetséges visszalépés miatt nem lehet előre mindenkihez hozzárendelni egy karszalagot (rajtszámot), azt csak a helyszínen, az érkezés sorrendjében tudjuk kiosztani.
  • Ez  a kiosztási módszer nagyon felgyorsítja a karszalag átvételi folyamatát, nem kell mindenkit egyesével kikeresni a listából, megtalálni a hozzá tartozó karszalagot.
  • Ennek azonban az a hátránya, hogy szükséges hozzá a kinyomtatott visszaigazoló.

Köszi a megértést. Most pedig, kérjük, keresd elő a visszaigazolót, és nyomd meg a „NYOMTATÁS” gombot!