days
hours
minutes
seconds

Egy hullámhosszon vagyunk!

Idén a 42. Lidl Balaton-átúszás kiemelt főszponzora a Yettel. A mobilszolgáltató több újdonsággal készül, amik az úszók és a nekik szurkolók kényelmét szolgálják.

Az induló, révfülöpi, és a beérkező, balatonboglári oldalakon is 5G MobilPontok várják az úszókat és SUP-ozókat, akik ingyenesen biztosított mobiltelefonok segítségével vehetik fel a kapcsolatot szeretteikkel. Így akkor sem kell aggódni, ha a család a túlparton vár az úszó mobiljával együtt – a fontos telefonszámokat persze érdemes fejben megjegyezni, de a mobilponton a versenyzőknek karszalagot is biztosítanak, amelyre rá lehet írni egy kontakt elérhetőségét. Az indulásra várakozókat napvitorla védi majd a tűző napfénytől, így árnyékosabb környezetben vághatnak neki a kihívásnak. Akik SUP-pal neveznek, a SUP-Port állomáson ingyenes segítséget kapnak a deszkáik felfújásához, valamint a javításhoz szükséges eszközök is rendelkezésre állnak ugyanitt.

A Balaton-átúszást teljesítőket, a szurkoló barátokat és családtagokat egy kellemes chill zóna várja majd Bogláron telefontöltő ponttal. Ugyanitt egy különleges AI fotós aktivitással találkozhatnak az érdeklődők, ahol mesterséges intelligencia segítségével egyedi képeket készíthetnek magukról, amiket magukkal vihetnek vagy digitális formában megoszthatnak saját közösségimédia-felületeiken.

A Balaton-átúszást teljesítő úszók és SUP-ozók befutócsomagja egy Yettel-ajándékkupont is tartalmaz majd.

A Yettel ahogy egész évben, úgy a nyár folyamán és a verseny ideje alatt is kiemelt készültséggel biztosítja a megfelelő mobilhálózatot annak érdekében, hogy mindenki gondtalanul, bárhol és bármikor elérhesse szeretteit.

en_GB

SAVE THE DATE: 2025. július 26. (szombat)

Na az van, hogy 2025. július 26-ot már most blokkold ki a naptáradban, mert egy szuper programot fogunk Neked csinálni, sok újdonsággal! Jön a 43. Lidl Balaton-átúszás! 

Ugye, beírtad?