nap
óra
perc
másodperc

Minden információ egy helyen a nevezéseddel kapcsolatban

Nevezési infók

Ezen az oldalon minden fontos információt és segítséget megtalálsz, hogy olyan sima legyen az online nevezésed, mint amikor egy jót úszol.

Melyik témában segíthetünk?

Csak kattints a választott dobozra és automatikusan odanavigálunk a releváns és az adott témával kapcsolatos tudnivalókhoz

Online nevezés

Ezen az oldalon a Lidl Balaton-átúszásra tudsz nevezni egy általad létrehozott profilon keresztül. Már meglévő futanetes regisztrációval az oldal használható. Ha először jársz ezen az oldalon, akkor kérjük, először regisztrálj! A rendszer a megadott e-mail címre küldi neked a megerősítő e-mailt. A későbbiekben az e-mail címeddel és a jelszavaddal tudsz majd belépni.

Ha a korábbi futanetes felhasználónevedet még nem váltottad át az e-mail címedre, légy szíves rögzítsd az alábbi oldalon, hogy felhasználónévként tudd majd használni! uszasreg.futanet.hu

  • A kiválasztott versenyhez a rendszer automatikusan felajánlja az aktuális nevezési díjat.
  • A nevezési díj kifizetését bárhonnan elintézheted internetes fizetésre alkalmas kártyával.
  • A nevezésről azonnal kapsz e-mailben visszaigazolást, de a visszaigazolót a „Nevezések” menüpontban is le tudod tölteni.
  • Változás esetén adataidat kényelmesen és egyszerűen módosíthatod.

Amint végeztél a nevezéssel, már csak a fizetés van hátra. 2022-től a Lidl Balaton-átúszásra történő nevezéskor a nevezési díjat is ki kell egyenlíteni. A fizetés gombra való kattintás után a rendszer átvisz a Barion biztonságos oldalára, ahol kártyaszámod megadásával kifizetheted a nevezési díjat.

Ha kedvezmény kupont szeretnél beváltani, azt a fizetés előtt tudod megtenni, utána már nincs lehetőség annak beváltásásra. Ha a tranzakció végén azt látod, hogy „Sikeres fizetés!”, akkor rövidesen kapsz egy visszaigazoló e-mailt a postaládádba, ami azt jelenti, hogy már neveztél is az eseményre.

A befizetett nevezési díjról a számlát akkor állítjuk ki, amikor biztossá válik az esemény megrendezése, és a korábban levont/befizetett összeg jóváíródik. A számlázási cím megadására a nevezési folyamat során van lehetőség, ez utólag nem módosítható. A számlát a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük.

Az így leadott nevezések nemcsak az első időpontra érvényesek, hanem minden halasztott időpontra is, ha a nevező időközben nem lép vissza. Amennyiben az időjárás miatt az átúszást az első meghirdetett időponthoz képest halasztjuk, nem kell újra nevezni.

Visszalépés az eseménytől

nevezés visszaigazolás

Online nevezés visszaigazolása

Az online nevezési rendszer a fizetés után automatikusan küldi a visszaigazolót a megadott e-mail címre, de a visszaigazolót a „Nevezések” menüpontban is le tudod tölteni

Ha a fiókodba belépve nemcsak magadat, hanem mást is nevezel, akkor az általad nevezett a saját e-mail címére kapja a visszaigazoló e-mailt.

Fontos! Egyes levelező rendszerek (gmail, citromail,freemail)nem mindig a bejövő levelek fiókba teszik a visszaigazolókat, hanem promóciós alfiókba vagy a SPAM-ek közé. Kérjük ezeket a fiókokat is nézd át, ha esetleg nem érkezett meg a visszaigazolás.

Számlaigénylés

Az online kifizetett nevezésekről a rendszer automatikus számlát készít a felületen megadott névre és címre, és elküldi azt, az ott megadott e-mail címre.

Ha ezzel kapcsolatban kérdésed van, kérjük jelezd a nevezes@balaton-atuszas.hu címen.

Fizetési módok

Bármelyik fizetési módot is választod, ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes.

Természetesen a versenyeken az információs sátorban is nevezhetsz készpénzért a későbbi eseményeinkre vagy vásárolhatsz a BSI által kínált termékekből.

  • Visa, Visa Electron, MasterCard, MaestroCard, Maestro bankkártyával vagy hitelkártyával fizethetsz a versenyeken az információs sátorban.
  • Dombornyomott hitelkártyával, dombornyomott bankkártyával, internetes bankkártyával (elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard) nemcsak személyesen fizethetsz, hanem igénybe veheted az online nevezést. Ne félj használni a kártyádat, az on-line fizetésnél egy biztonságos oldalon kell megadni adataidat.

Céges nevezés

A céges nevezés átutalással kizárólag min. 10 fő nevezése esetén vehető igénybe. Részleteket a nevezes@balaton-atuszas.hu címre küldött levélben lehet kérni.

Nevezési iroda elérhetőségei

hu_HU

SAVE THE DATE: 2025. július 26. (szombat)

Na az van, hogy 2025. július 26-ot már most blokkold ki a naptáradban, mert egy szuper programot fogunk Neked csinálni, sok újdonsággal! Jön a 43. Lidl Balaton-átúszás! 

Ugye, beírtad?