nap
óra
perc
másodperc

közös érdekünk, hogy egészségen rajtolj és érj célba

Orvosi tudnivalók

Nem csak mi, hanem a szeretteid is várnak a célban. Kérünk olvasd el és tartsd be az alábbi orvosi tudnivalókat!

Orvosi sátort találsz a rajtnál/célnál, ha bármilyen problémád adódna

Ha verseny napján a rajt előtt valamilyen panasz merülne fel, az orvosi sátrat a rajt és cél közelében egyaránt megtalálod.

Biztonság az első: az útvonalon és a vizen egyaránt orvosok várnak

A szárazföldön és vízen egyaránt lesz orvosi ellátás: profi szakemberek és mentőcsapatok biztosítják a rendezvényt és vigyáznak az indulók egészségére.

Mindenképp Töltsd ki nevezéskor az információs részt

A nevezéskor megadott kontaktod mindenképp frissítsd és aktualizáld. Ha az esemény közben gondod adódik, a biztosító hajókon bárkihez fordulhatsz segítségért.

Konzultálj az orvosoddal, mielőtt rajthoz állsz!

A sporttevékenység az összes élettani előnye mellett – nagyon kis mértékben ugyan, de – veszélyeket is jelenthet. Fontos, hogy komoly teljesítmény előtt konzultálj az orvosoddal!

Csak akkor állj rajthoz, ha megfelelően felkészültél!

Csak felkészülten vegyél részt az átlagosnál nagyobb igénybevételt jelentő sporteseményen vagy megterhelőbb edzésen! Betegen, sérülten, lázasan, hányás vagy hasmenés után ne vegyél részt a kinézett eseményen, a soron következő edzésen!

HA kell lassíts, áll meg, kérj segítséget bátran!

Bármilyen szokatlan jelet érzel magadon sportolás/verseny közben, lassíts, állj meg, ha kell, kérj segítséget! A fentiek nem függnek a sporttevékenység hosszától, egyedi, hogy kinek mi jelent komoly teljesítményt. Légy felelős önmagadért, sportolj okosan!

hu_HU

SAVE THE DATE: 2025. július 26. (szombat)

Na az van, hogy 2025. július 26-ot már most blokkold ki a naptáradban, mert egy szuper programot fogunk Neked csinálni, sok újdonsággal! Jön a 43. Lidl Balaton-átúszás! 

Ugye, beírtad?