Ha partot érsz Balatonbogláron, a célba érés öröme mellett támogatóink ajándékai is várnak. A 36. Lidl Balaton-átúszás célba érkező úszói az esemény emblémázott pólója mellett támogatóink ajándékait is megkapják.

A partot érés után kapsz egy kuponlapot, melyen több kupont is találsz. A kuponok beváltásával ehetsz egy finom péksüteményt a Lidl sátránál, felfrissülhetsz egy hideg D24 itallal, ihatsz egy forró italt a Bravos jóvoltából, és szintén a  kupon beváltásával juthatsz hozzá az esemény egyedi, emblémázott pólójához, melyet viselve (#megusztam) büszkén hirdetheted, hogy megcsináltad, átúsztad a Balatont 2018-ban!

A kuponlapon egy kedvezményes nevezésre jogosító kupont is találsz, melynek felmutatásával a Lidl Balaton-átúszás után(!), az esemény helyszínén és még 10 naptári napig 20% kedvezménnyel nevezhetsz a 9. K&H mozdulj! velencei tóúszás és túratriatlon eseményre. Ha a Balatont átúsztad, a Velencei tónál is ott a helyed. Az eseményen 500, 1500, 3000 és 6000 méteren szállhatsz vízbe. A rövidebb távokra hozhatod a családot is. Ha pedig szerettek bicajozni, kipróbálhatjátok közösen a túratriatlont is. Kattints ide a részletekért! 

Az ajándékok között ott lesz a Zeiss UV karperece, az éhségedet tovább csillapíthatod a Lidl finomságaival, vár rád egy Balaton szelet a Nestlé jóvoltából és egy termékminta a Persiltől.