Hosszú fejlesztés és előkészítés után megújult a BSI online nevezési felülete. Az új oldalon áttekinthetőbb, egyszerűbb, gyorsabb a nevezési folyamat, a regisztrált felhasználók a profiljukban is több információt és lehetőséget találnak a korábbiakhoz képest.

A Lidl Balaton-átúszás nevezési folyamata eltér a többi eseményétől, ezért ha erre az eseményre szeretnél nevezni, a https://uszas.futanet.hu/ oldalt kell felkeresned.

Fontos változás, hogy az új oldalra a korábbi felhasználónév-jelszó páros helyett mindenki az egyedi e-mailcím-jelszó párossal tud belépni. Ehhez minden regisztrált felhasználónak le kell cserélnie a felhasználónevét az e-mailcímére. Ha ezt a folyamatot a nevezes.futanet.hu oldalra való belépéshez már elvégezted, akkor nincs további teendőd, az ott megadott belépési adatokkal tudsz nevezni a 39. Lidl Balaton-átúszásra. Ha még nem tetted meg az átváltást, a lentiekben leírt lépéseket kövesd.
Ha online még nem neveztél korábban egy eseményünkre sem, egy új regisztrációra lesz szükséged.

A módosítást a következőképpen tudod megtenni:

Ha tudod a felhasználónevedet és a jelszót is
1. Keresd fel az https://uszasreg.futanet.hu/ weboldalt
2. Add meg a nevezes.futanet.hu oldalon használt felhasználóneved és kattints a „Tovább” gombra. (Ha nem tudod a felhasználónevedet, görgess lejjebb a tudnivalókért.)
3. Add meg a nevezes.futanet.hu oldalon használt jelszavadat és kattints a „Tovább” gombra. (Ha nem tudod a jelszavadat, görgess lejjebb a tudnivalókért.)
4. Az oldal alján, az „E-mail cím módosítása” mezőben ellenőrizd az emailcímedet.

  • Ha jó cím szerepel itt, kattints az „Elfogad” gombra.
  • Ha nem jó a cím, módosítsd, majd kattints a „Elfogad” gombra.

5. Kapsz egy e-mailt a megadott címre, ezt nyisd meg. Ha a beérkezett üzenetek között nem találod, nézd meg a promóciók és levélszemét mappákat is.
6. A levélben kattints az „E-mail” megerősítése gombra.
7. Újra az emailreg.futanet.hu oldalon vagy, utolsó lépésként fogadd el az ÁSZF-et.
8. Sikeresen aktiváltad az e-mail címedet, mostantól ezzel és a korábban is használt jelszóval tudsz belépni a https://uszas.futanet.hu/ oldalra.

Ha elfelejtetted a felhasználónevedet
1. Keresd fel a https://uszasreg.futanet.hu/ weboldalt
2. Kattints a „Nem tudom a felhasználónevem” feliratra
3. Add meg azt az e-mail címedet, amire a nevezési visszaigazolásokat szoktad kapni a BSI-től.
4. Kapsz egy e-mailt a megadott címre, ezt nyisd meg. Ha a beérkezett üzenetek között nem találod, nézd meg a promóciók és levélszemét mappákat is.
5. A levélben kattints az „E-mail megerősítése” gombra.
6. Sikeresen aktiváltad az e-mail címedet, mostantól ezzel és a korábban is használt jelszóval tudsz belépni a https://uszas.futanet.hu/ oldalra.

Ha elfelejtetted a jelszót
1. Keresd fel a https://uszasreg.futanet.hu/ weboldalt
2. Add meg a nevezes.futanet.hu oldalon használt felhasználóneved és kattints a „Tovább” gombra.
3. Kattints az „Elfelejtett jelszó” gombra.
4. A mezőben megjelenik a felhasználóneved. Ha ez rendben van, kattints az „Elküldöm” gombra.
5. Kapsz egy e-mailt felhasználónévhez tartozó címre, ezt nyisd meg. Ha a beérkezett üzenetek között nem találod, nézd meg a promóciók és levélszemét mappákat is.
6. A levélben kattints az „új jelszó beállítás” gombra.
7. A felületen add meg az új jelszót, majd ellenőrzésképpen még egyszer add meg ugyanazt. Jegyezd meg az új jelszót és kattints az „Elküldöm” gombra.
8. A sikeres jelszócseréről egy tájékoztató e-mailt kapsz. Ha a beérkezett üzenetek között nem találod, nézd meg a promóciók és levélszemét mappákat is.
9. Menj végig az első bekezdésben („Ha tudod a felhasználóneved és a jelszót is”) leírt 1-8. lépésen.

Abban az esetben, ha az e-mail címed több felhasználónak is meg van megadva, kérjük a felületre való belépés után mindenkinek új egyedi e-mail címet adj meg, ellenkező esetben a későbbiekben nem tudod majd nevezni őket, ők pedig nem fognak tudni belépni a felületre, ha ezt az emailcímet magadhoz rendeled.

Egy hasznos segítség:
A Gmail értelmezni tudja a „+” címkiegészítést. Ez azt jelenti, hogy a Gmail-es címünket kiegészíthetjük tetszőleges karaktersorozattal. Például a próba@gmail.com cím esetén a próba után tehetünk egy „+” jelet, majd további szöveget (próba+szöveg@gmail.com). Az összes ilyen módon generált e-mail című levél a próba@gmail.com postafiókba fog érkezni. Így a családtagjaidnak nem kell új e-mail címet regisztrálni, és a visszaigazolók, információk is eljutnak hozzád, az adatbázisunkban viszont ezek mind egyedi e-mail címként jelennek meg.

Kérdéseidet (abban az esetben ha a felületen a GYIK elolvasása után is van )kérjük az emailreg@futanet.hu címre küldd el!

Köszönjük az együttműködésed!