Az Országos Meteorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának időjárás-előrejelzése alapján – a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitány egyetértésével – úgy döntöttünk, hogy a 41. Lidl Balaton-átúszást 2023. július 22-én NEM tartjuk meg.

A szombatra várható bizonytalan, zivatarveszélyes időjárás miatt az átúszás tervezett új időpontja július 23. A vasárnapi megrendezés majdnem biztos, de a végleges döntés péntek délben születik meg.

Ha a halasztott időpont megfelelő Neked, akkor nincs további teendőd, hiszen a nevezésed az összes pótidőpontra érvényes.

Ha a tervezett új időpontban (július 23.) nem tudsz részt venni az eseményen, lehetőséged van visszalépni. Visszalépés esetén a befizetett nevezési díjadat és az esetlegesen megvásárolt jótékonysági termékek összegét teljes egészében visszafizetjük arra a kártyára, amiről nevezéskor fizettél.

Visszalépés menete:
1️⃣ Lépj be az online nevezési felületre https://balatonnevezes.futanet.hu/events
2️⃣ Menj a profil/nevezéseim/aktuális nevezéseim menüpontra
3️⃣ A nevezés adatai alatt kattints a „Visszalépés” gombra
4️⃣ Fogadd el a visszalépési feltételeket, majd újra kattints a „Visszalépés” gombra

Visszalépés határideje:
A visszalépésről viszonylag gyorsan kell döntened, erre 07.21-én, péntek 15:00 óráig van lehetőséged.

Az online nevezést (https://balatonnevezes.futanet.hu) a pénteki pozitív döntés után újra nyitjuk mindhárom versenyszámra. A visszalépő résztvevők helyére korlátozott számban tudunk új nevezéseket fogadni, a nevezést a létszámlimit elérésekor, de legkésőbb szombat délelőtt 10 órakor lezárjuk.

Az eseményre helyszíni nevezési lehetőség nem lesz.

_____________
Ne feledd! A választott távot teljesítők, a budapesti atlétikai világbajnokságra beváltható 50%-os kedvezményes jegyvásárlásra jogosító kuponnal lesznek gazdagabbak!