Ha partot érsz Balatonbogláron, a célba érés öröme mellett támogatóink ajándékai is várnak. A 37. Lidl Balaton-átúszás célba érkező úszói az esemény emblémázott pólója mellett támogatóink ajándékait is megkapják.

A partot érés után kapsz egy kuponlapot, melyen több kupont is találsz. A kuponok beváltásával ehetsz egy finom péksüteményt a Lidl sátránál, felfrissülhetsz egy hideg D24 itallal, ihatsz egy forró italt a Bravos jóvoltából, és szintén a  kupon beváltásával juthatsz hozzá az esemény egyedi, emblémázott pólójához, melyet viselve (#megusztam) büszkén hirdetheted, hogy megcsináltad, átúsztad a Balatont 2019-ben!

A kuponlapon egy kedvezményes nevezésre jogosító kupont is találsz, melynek felmutatásával a Lidl Balaton-átúszás után(!), az esemény helyszínén és még 10 naptári napig 20% kedvezménnyel nevezhetsz a 10. K&H mozdulj! velencei tavi úszónap és túratriatlonra eseményre. Ha a Balatont átúsztad, a Velencei tónál is ott a helyed. Az eseményen 500, 1500, 3000 és 6000 méteren szállhatsz vízbe. A rövidebb távokra hozhatod a családot is. Ha pedig szerettek bicajozni, kipróbálhatjátok közösen a túratriatlont is. Kattints ide a részletekért! 

Az éhségedet tovább csillapíthatod a Lidl finomságaival (gyümölcsszelet, alma), vár rád egy Balaton szelet a Nestlé jóvoltából, és gyorsan energiához juthatsz a Dextro-energy szőlőcukkoral .